WoonZaam

ErinThuis en Trebbe introduceren WoonZaam; alles voor elkaar!

U wilt een grote woonstap maken. Daar kunnen talloze reden voor zijn. Denk aan ruimer wonen, langer zelfstandig blijven of duurzamer leven. Begrijpelijk. Voor elke wens bestaat er een andere invulling. Of u nu samen met gelijkgestemden wilt wonen, een zorgfunctie zoekt in uw woonomgeving of een oud bekend pand een persoonlijk herbestemming wilt geven, wij zijn er voor u. Samen bouwen we aan uw woondroom. En dat is een heel avontuur!

Er komt veel bij kijken: een gezamenlijk ontwerp, afstemming met de gemeente, als corporatie of als toekomstige bewoner, alleen of met een groep potentiƫle buren. Vanuit WoonZaam, een collectief concept van ErinThuis en Trebbe, wordt u begeleidt van woonwens tot sleuteloverdracht.

We helpen u bij vragen over wonen, financiƫn, service en comfort. Ook kunnen we u in contact brengen met betrouwbare specialisten en dienstverleners die zijn aangesloten bij ons lokale netwerk van profit en non-profit organisaties. Dit netwerk reikt van de makelaar en de tuinman tot en met de zorginstelling en de welzijnsorganisatie. Ons netwerk, uw comfort. Want uiteindelijk gaat het om uw droom!

ErinThuis en Trebbe maken het bouwen van uw nieuwe woonomgeving een overzichtelijk, en misschien wel nog belangrijker, onbezorgd proces. U droomt, het bouwen doen we samen. Zodat u zich onbezorgd op de leuke dingen kunt richten.